Mama heeft alles (bijna, maar nooit helemaal, niet echt) onder controle- Sofie Vanherpe

Gepubliceerd op

mama-geeft-alles-onder-controle-sofie-vanherpe
“Mijn schatjes zijn de liefste van de hele wereld!”
“Euh, is dat nu normaal?”
“Hihi! Ik heb stiekem snoep gegeten, niet zeggen aan de kinderen!”
“Moe!!! Dat ik moeeee ben!!!”
“Wacht, ik ben nog iets vergeten, denk ik!”
“Yeah! De max! Ik heb het helemaal onder controle! Euh, oei, wacht!”

Een humoristisch cadeauboekje voor alle moeders die nood hebben aan een mini-break!

Mama heeft alles onder controle is een hilarisch boek wat elke moeder zou moeten hebben! Wij moeder willen graag alles onder controle hebben, maar toch lijkt onze planning steeds anders te lopen dan we hadden gedacht. Mama heeft alles onder controle laat zien dat je niet de enige bent. Het boek is een feest van herkenning voor alle moeders die de controle wel eens dreigen te verliezen.

De ondertitel, (bijna, maar nooit helemaal, niet echt) geeft direct aan dat dit boek geen vingertjes-wijzend boek is, maar een poel van herkenbare onderwerpen rondom het moederschap. Het boek bevat 65 lessen die het moederschap makkelijker maken en je helpen het zaakje onder controle te houden, ondersteund door geweldige schema’s. Daarnaast worden wij moeders nog eens opgepept met dingen als de 15 superkrachten van een moeder, waaronder de vele handen die we hebben en uiteraard kunnen alleen moeders het beste troosten van allemaal.

Ook de vaders worden niet vergeten in dit hilarische boek, want vanaf les 58 volgt een geweldige handleiding voor de papa’s. Verder bevat het boek bonnen die je bij manlief kunt inleveren wanneer nodig en leuke tips om de relatie samen leuk te houden. Je bent tenslotte meer dan alleen maar moeder.

Zoals al vaker benoemd, dit is een hilarisch boek. Buiten de herkenbaarheid die met veel humor wordt beschreven haal je er zeker tips uit om het moedershap met nét wat meer controle  te laten verlopen. Eigenlijk zou elke moeder dit boek moeten lezen.

Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401436298
125 Pagina’s
Prijs: € 14,99

[bol_product_links block_id=”bol_583068ba9c914_selected-products” products=”9200000057347675,9200000057289537″ name=”Mama geeft alles (bijna, maar nooit helemaal, niet echt) onder controle- Sofie Vanherpe” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.