Mindfulness kleurkaarten – Holly Macdonald

Gepubliceerd op

kleine mindfulness kleurboek cover.indd

Holly Macdonald is illustrator en grafisch ontwerper. Ze specialiseert zich in illustraties en boekomslagen. Zo heeft ze de omslag voor de Engelse editie van een beknopte geschiedenis van zeven moorden van Marlon James gemaakt, dat in 2015 de Man Booker Prize won.
Na het succes van Het kleine mindfulness kleurboek komt illustratrice Holly Macdonald met een compact boekje: Mindfulness kleurkaarten. Met deze kleurkaarten kom je niet alleen zelf helemaal tot rust, maar ook de ontvanger van deze prachtige kaarten zal ze als mindful ervaren! Deze twintig kaarten zijn niet alleen mooi vormgegeven, maar op elke kaart staat ook een inspirerende quote. Zo vind je er uitspraken van Oscar Wilde, W.B. Yeats en Thich Nhat Hanh.

Een mooi klein boekje met twintig prachtig geïllustreerde kaarten. De kaarten zijn van stevig papier gemaakt plus heel gemakkelijk eruit te halen. Op de achterkant van de kaart staan mooie leuke en inspirerende quotes. Hier volgen er enkele:
“Een echte ontdekkingsreis is geen zoektocht naar nieuwe landschappen, maar alles met nieuwe ogen bekijken.”
“Het paradijs is geen laats; het is een staat van bewustzijn.”
“Leven is de zeldzaamste zaak ter wereld. De meeste mensen bestaan alleen maar.”

kaart-2

kaart-1

Mindfulness, een mooier woord zou ik het niet kunnen geven. Tekenen is zen, ontspanning, zeker als je er helemaal in op gaat. Dit handige kleine boekje kan je ook overal mee naartoe nemen. Of je kleurt ze zelf in en verstuurt ze, of je laat de ontvanger genieten van het inkleuren en stuurt ze blanco op. Deze schitterende kleurkaarten zijn voor alle tekenaars onder ons geschikt, zowel jong als oud. En nu met Sinterklaas en de Kerst in het vooruitzicht, is dit een super leuk kadootje om op je lijstje te zetten.

kaart-3

Uitgeverij: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
ISBN: 978 90 00 35322 4
Aantal pagina’s: 20
Prijs: € 6,99

[bol_product_links block_id=”bol_5800d4154f576_selected-products” products=”9200000060486620″ name=”Mindfulness kleurkaarten – Holly Macdonald” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.