Spannende YA thriller van Susanne Koster VOOR ALTIJD

Gepubliceerd op

Cover Voor altijd - Susanne Koster

Voor altijd
Straalverliefd zijn en iemand volledig kunnen vertrouwen, dat is wat Luna zoekt in een relatie. Het lijkt erop dat ze dat gevonden heeft bij Nicolai. Haar ouders en haar kleine broertje kunnen het meteen goed met hem vinden en zelfs haar beste vriendin Quinty wil Nicolai het voordeel van de twijfel geven.
Luna zou voor altijd van hem kunnen houden, maar waarom is haar oudste broer ervan overtuigd dat haar vriend niet te vertrouwen is?

Susanne Koster
De Auteur
Susanne Koster (1957) is in 1993 begonnen met schrijven. Eerst schreef zij korte jeugdverhalen om daarna haar eerste boek Zwarte lieveling uit te brengen dat meteen succesvol was en nog altijd als e-book te verkrijgen is. Na nog enkele jeugdromans, stapte Susanne over op een ander genre, dat van psychologische thrillers. De trap naar de hemel was haar eerste thriller en is nog altijd populair. Het boek is vertaald in het Duits en kreeg als titel: Flammenkuss. Recentelijk werd De trap naar de hemel opnieuw uitgebracht door uitgeverij aquaZZ. Voor altijd is de nieuwste psychologische YA thriller van Susanne en haar achtste boek.

Voor altijd – Susanne Koster
Uitgeverij: aquaZZ | ISBN: 9789491897337 | 179 pagina’s | Prijs: € 14,95

Kijk voor meer informatie over Susanne Koster op www.susanne-koster.nl

 

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.