The pointlessbook 2 – Alfie Deyes

Gepubliceerd op

1pointlessbook

Met zijn YouTube-video’s bereikt hij meer dan 3 miljoen subscribers over de hele wereld. Zijn eerste boek, The Pointless Book, is een internationale bestseller en zijn populariteit en bereik groeien enorm snel. Dit tweede deel is weer rijk gevuld met een scala aan spelletjes, activiteiten en streken. Alfie Deyes nodigt je in The Pointless Book 2 uit om net als zijn online volgers dit dagboek van zinloosheid te voltooien en vrijwel niets met trots te doen.

In dit boek gaat Deyess weer heerlijk verder met gekke, grappige, leuke maar dit keer ook iets serieuzere dingen en opdrachten. Je kunt verschillen zoeken, opdracht foto’s maken, raadsels oplossen, vragen beantwoorden. In deze tweede versie staan dus ook wat serieuzere dingen dan in het eerste boek. Het eerste boek voelt voor mij echt aan als ‘het moet allemaal té gek, té raar, té overdreven kijk eens wat pointless allemaal’, niet dat het eerste boek niet leuk was, absoluut niet. Ook die was ontzettend leuk en daar was het boek ook voor, zo nutteloos maar gek mogelijk. Maar persoonlijk vind ik dit boek dan toch iets leuker. De opdrachten die erin staan zijn wat gangbaarder om ook écht te doen vind ik. Het eerste boek móét je hebben omdat het gewoon een té gek boek is, letterlijk en figuurlijk en dit tweede boek moet je hebben omdat hij erbij hoort en even fantasierijk. Aan de cover is weinig veranderd behalve nummer 2 die er nu bij staat maar ik blijf de cover leuk vinden, ik ben namelijk gek van mooie of grappige lettertypen. Het is weer lekker tekenen, knutselen, schrijven, gek doen maar vooral weer gieren van het lachen met bijvoorbeeld opdrachten als ‘maak je vriendin geblinddoekt op’. Ontzettend leuk om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie wanneer het weer het laat afweten, of natuurlijk gewoon thuis zoals ik heb gedaan. Het blijft leuk om te doen waar je ook bent. Zet je schroom opzij en maak lol met de nieuwe Alfie Deyess, want lol heb je gegarandeerd met deze boekjes.

Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000347865
Pagina’s: 192
Prijs: € 9,99

 

[bol_product_links block_id=”bol_5690086713c28_selected-products” products=”9200000037403373,9200000045871660″ name=”The pointlessbook 2 – Alfie Deyes” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.