Heksen van fantasia Deel 3: De heks van klank en toon – Thea Stilton

Gepubliceerd op

1463-134x188-uniform

In de succesvolle fantasy-reeks Prinsessen van Fantasia verslaan de moedige prinsessen de kwaadaardige Prins zonder Naam. De rust is alleen nog niet terug in Fantasia want de prinsessen moeten het inmiddels alweer opnemen tegen een nieuwe vijand: de Grauwe Heksen.

Dit derde deel van de Heksen van Fantasia begint met een aanval op Okerburcht … De bewoners worden gillend gek! De heks Volumia heeft een oorverdovende klankstorm over het Rijk van het Zand ontketend en het is niet uit te houden! De Razende Roofvogels en de Stille Weerwolven staan de heks bij om de vrede in Fantasia te verstoren en de aanval op de inwoners in te zetten. Tot overmaat van ramp belanden de prinsessen Yara en Samah in het hol van de leeuw wanneer ze het gevecht tegen de heks aangaan. Ze zullen moeten laten zien wat ze waard zijn in een uitputtende strijd tegen het lawaai van Volumia.

De vier overgebleven heksen zullen nu toch echt rake klappen moeten gaan uitdelen want hun grootste angst, de heks van al het kwaad is niet blij met de vorderingen tot nu toe. Hun twee zussen liggen nog steeds als versteend in hun kamer en ze weten nog steeds niet hoe dat kan. Wanneer ze plannen gaan smeken komen ze er gezamenlijk uit dat Volumia, de heks van klank en toon, die een idee opperde dan ook maar degene moet zijn die de volgende aanval doet. De aanval, zo besluiten ze, gaat plaats vinden in het rijk van het zand. Wanneer de prinsessen het betoverde boek raadplegen vliegt de schrik ze om het hart van wat ze lezen en Samah gaat snel naar huis om zich voor te bereiden op de komst van de heks van klank en toon. Helaas leren ze snel genoeg hun nieuwe vijanden kennen, de gruwelijke ‘stille weerwolven’ en de ijzingwekkende ‘razende roofvogels’. Amira en Diamante zijn de eerste slachtoffers en nu slaat de paniek toch echt toe. Iedereen probeert zijn of haar steentje bij te dragen in deze nieuwe strijd maar er gaat iets ontzettend fout en twee van onze vrienden verdwijnen. Ook doolt er een mysterieus figuur rond in de woestijn die op zoek is naar een bijzonder boek.

Een gevaarlijk avontuur waarvan het einde vreselijk is voor onze vrienden. Hoe kunnen ze deze tegenslag te boven komen. Komt het allemaal nog goed? Weer staan er prachtige tekeningen in dit boek en middenin krijg je een stuk uit het heksenboek te zien. De cover is betoverend en het verhaal ontzettend spannend en ook verwarrend maar dit maakt ook dat je niet kunt stoppen met lezen. Elke keer is het in de boeken van Thea een verrassing voor welke uitdagingen onze vrienden komen te staan, hoe en óf ze deze doorstaan. Ik vind het een genot om deze verrassingen te mogen ontdekken

Uitgeverij: De Wakkere muis
ISBN: 978-90-859-2264-3
Pagina’s: 288
Prijs: € 15,95

 [bol_product_links block_id=”bol_568f795fbdf11_selected-products” products=”9200000021947413″ name=”De heks van klank en toon – Thea Stilton” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.