Heksen van fantasia Deel 4: De heks van weer en wind – Thea Stilton

Gepubliceerd op

3523-134x188-uniform

Het dieptepunt lijkt nabij voor de koninklijke familie van Fantasia. De prinsessen Samah en Yara worden door de heksen gevangen gehouden in kasteel Obscuur, terwijl hun zus Nives geveld is door een mysterieuze vermoeidheid. Alle geneesmiddelen van het hele rijk worden geprobeerd, maar niets kan haar genezen. Ondertussen komen de twee gevangen zussen er achter dat de heksen uit zijn op de totale vernietiging van het Grote Rijk! Hoe kunnen ze hun familie op tijd waarschuwen? En dan begint de aanval: Tempestia, de Heks van Weer en Wind, trekt er samen met haar leger van Wolkenweefsters op uit. Ze ontketenen de vreselijkste stormen boven paleis Arcadia, waar de overige leden van de koninklijke familie bijeen zijn gekomen voor spoedoverleg. Alles lijkt nu echt verloren, maar er moet een manier zijn om Fantasia van de definitieve ondergang te redden.

Dit keer is de ietwat gevaarlijkere Tempestia, heks van weer een wind de ‘gelukkige’ om de strijd aan te gaan. Ze is misschien wel het gevaarlijkste van alle heksen omdat zij de natuurkrachten in haar macht heeft. Yara en Samah dolen nog steeds rond in kasteel Obscuur nadat ze zijn meegenomen door Volumia. Ze proberen natuurlijk weg te komen uit het kasteel maar kunnen het ook niet laten om een beetje onderzoek te doen naar wat de heksen van plan zijn. Het gaat niet goed met prinses Nives,de ijsprinses, ze is ontzettend moe en het lijkt alleen maar erger te worden in plaats van beter en iedereen maakt zich ernstig zorgen om haar. De strijd is heftiger dan we tot nu toe met z’n allen hebben beleeft, Tempestia is inderdaad meedogenloos. Samen met haar vreselijke hulpjes, de wolkenweefsters, ontkend ze dingen waarvan niemand ze ooit had kunnen voorspellen. En niet in het rijk waarvan iedereen dácht dat ze zou aanvallen.

Een ontzéttend spannend deel. Zo spannend dat ik hem niet kon weg leggen. Het stuk heksenboek in het midden vind ik prachtig gemaakt, ik kijk elke keer mijn ogen uit naar de prachtige tekeningen die daarin staan. Ook de cover hebben ze weer prefect voor elkaar, Mooie kleuren, mooie tekening en vitaal veelzeggend in het verhaal. Deze reeks word zo fijn, mooi, goed en bijzonder geschreven dat je binnen een week de hele reeks uit zou kunnen hebben, zo snel lees je de boeken uit. Nee ik lieg, deze boeken lees je niet deze boeken verslind je.

Uitgeverij: De wakkere muis
ISBN: 978-90-859-2281-0
Pagina’s: 288
Prijs: € 15,95

[bol_product_links block_id=”bol_568f793b5adbf_selected-products” products=”9200000029875038″ name=” De heks van weer en wind – Thea Stilton” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.