Heksen van fantasia Deel 7: Heks van AL het kwaad – Thea Stilton

Gepubliceerd op

4048-134x188-uniform

Ben jij klaar voor de finale strijd? Dan is hier het zinderende slotdeel van de Heksen van Fantasia-reeks!
Nu de prinsessen de aanvallen van de zes heksen succesvol hebben weten af te slaan, staat de koninklijke familie voor de allerzwaarste opgave: ze zullen het moeten opnemen tegen niemand minder dan Nomenziona, de Heks van Al het Kwaad in eigen persoon.
Om te voorkomen dat Nomenziona het Fantasiarijk voor eens en voor altijd in een levenloze grijze mist hult, zullen de Wijze Koning, zijn dochters en hun metgezellen werkelijk alles op alles moeten zetten. Zelfs als dat betekent dat ze moeten afdalen in de levensgevaarlijke Grijze Vortex waar Nomenziona het amulet bewaart waaraan ze al haar kracht ontleent …
Om optimaal van deze fantastische serie te genieten, kun je het best beginnen bij deel 1 voordat je met de volgende delen verdergaat.

De grootste strijd staat op het punt uit te barsten. Alleen de heks der heksen, de heks van AL het kwaad, Nomenziona, is nog over en dat voorspeld niet veel goeds voor onze vrienden. Nils, de prins zonder naam, heeft in de strijd met Sulfuria al bewezen aan welke kant hij staat maar hij is nu weer terug op kasteel Obscuur om het tegen Nomenzioona op te nemen en de vraag is of hij al die magie de baas kan blijven. Ook heeft Nils zijn vader gevonden en die is niet heel erg blij met wat zijn zoon de afgelopen tijd heeft meegemaakt en hoe zo’n zoon is geworden en wat zijn gevoelens en ideeën over het Grote rijk nu zijn. Ondertussen in Arcadia bereid iedereen zich voor op de vreselijke strijd. De prinsessen laten zich niet met zomaar verrassen een gaan zélf in de aanval. Nu maar hopen dat dat goed gaat want het domein van Nomenziona is niet veilig. Wanneer de strijd ten einde komt ontdekken onze vrienden, Nils en de oude koning iets bijzonders maar ook iets heel emotioneels, wat dat is zul je zelf moeten lezen in dit zinderende laatste deel van ‘de heksen van fantasia’. Geniet!

Een wervelende einde van deze reeks. Wat hebben we toch veel avonturen beleefd. Van een beetje eng ging het naar afschrikwekkend en van haat zijn we naar liefde gegaan. Dat is de prachtige boodschap in deze reeks ‘liefde overwint al het kwaad’. Ik zal de mooie tekeningen en avontuurtje gaan missen want het was toch een prachtig avontuur. Thea Stilton heeft de kracht om van een ‘bekend verloop’ iets aparts te maken waardoor het niet vervelend word om te lezen (dat elke heks werd op ongeveer dezelfde manier werd overwonnen, daar doel ik op) echt een prachtige reeks om in je boekenkast te hebben.

Uitgeverij: De wakkere muis
ISBN: 978-90-859-2315-2
Pagina’s: 288
Prijs:€ 15,95

[bol_product_links block_id=”bol_568f78ca607ad_selected-products” products=”9200000046289154″ name=”Heks van AL het kwaad – Thea Stilton” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.