De Reizigers van Metropole – Wessel de Valk

Gepubliceerd op

De Reizigers van Metropole

Wanneer Iskander Bregt nietsvermoedend op het terras van Hotel Metropole in Brussel zit, wordt hij geconfronteerd met een huiveringwekkend, schel geluid. Als enige gast blijft hij op het terras zitten. Tot hij een in het zwart geklede man ontdekt, die er voor de explosie niet was geweest. Iskander besluit hem te volgen. Daarbij wordt hij onverwacht geholpen door een onbekende vrouw. Enkele uren later wordt hij wakker in zijn eigen restaurant in Noord-Spanje. Gedurende acht dagen verschijnen en verdwijnen mensen door heel Europa, elkaar achtervolgend om achter de identiteit van de man in het zwart te komen. Wie is hij? Wie zijn Reizigers? Welk rol speelt Iskander in deze even mysterieuze als gewelddadige reis?

De Reizigers van Metropole is een adembenemend verhaal, dat de lezer niet loslaat. Van de eerste tot de laatste pagina neemt Wessel de Valk zijn lezers mee in een fascinerende, nieuwe manier van reizen die zowel spannend als intrigerend is. Het maakt De Reizigers van Metropole tot een zeer toegankelijke pageturner.

In De reizigers van Metropole neemt auteur Wessel de Valk je mee op een fascinerende reis. Het verhaal begint wanneer Iskander in Brussel op het terras van Hotel Metropole getuige is van een explosie. Hoewel, getuige, hij weet niet precies wat er is gebeurd, maar is vast van plan dit uit te gaan zoeken. Wanneer hij een verdacht persoon ziet besluit Iskander de achtervolging in te zetten. Wat begint in Brussel voert je uiteindelijk heel Europa door en trek je mee in een, letterlijk én figuurlijk, grensverleggend verhaal.

Op de rug van het boek staat dat De reizigers van Metropole een adembenemend verhaal is dat de lezer niet loslaat, en dat klopt helemaal. Eenmaal meegetrokken in het verhaal laat het je inderdaad niet meer los. De ontdekkingen die Iskander doet, de vreemde gebeurtenissen en de haast doorlopende spanningsboog zorgen ervoor dat je steeds door blijft lezen, want hoe loopt het af? Je wordt door de manier waarop het verhaal wordt vertelt, steeds de volgende situatie ingetrokken en zonder dat je erg in hebt ben je halverwege het boek. Wanneer je liefhebber bent van een spannend verhaal waar je helemaal in kunt duiken, dan is De reizigers van Metropole een boek dat je niet mag missen.

Uitgeverij: Macc
ISBN: 9789078437277
277 pagina’s
Prijs: € 16,95

[bol_product_links block_id=”bol_568f78982baf9_selected-products” products=”9200000051539914″ name=”De Reizigers van Metropole – Wessel de Valk” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.