Heksen van fantasie Deel 6: De heks van geur en kleur – Thea Stilton

Gepubliceerd op

3920-134x188-uniform

De Heks van Geur en Kleur is alweer het zesde deel van de succesvolle fantasy-reeks over de Heksen van Fantasia.
Sulfurea, de Heks van Geur en Kleur, staat op het punt om de prinsessen aan te vallen in een allesbeslissende strijd… Als enige overgebleven heks is ze van plan om alles te geven in deze strijd om de macht over Fantasia. Niets houdt haar nog tegen. Aan de horizon doemt een zwarte wolk op … ze is er klaar voor!
Sulfurea mag dan de minst grauwe van de heksen zijn, ze is wel de gevaarlijkste. Met haar bondgenoten kan zij misschien slagen waar haar voorgangsters hebben gefaald.
Zijn de prinsessen klaar voor deze aanval? De dochters van de Wijze Koning zullen dit keer moeten vertrouwen op de hulp van Nils, de man die Samah uit de kerkers van kasteel Obscuur heeft gered. Maar Nils is een mysterieuze jongeman die wel verdacht veel van de magische kunsten af weet…

We naderen het einde van de strijd met de heksen, maar helaas we zijn er nog lang niet. De heks van geur en kleur, Sulfuria, is de enige die over is van de grauwe heksen en zij zal waarschijnlijk de strijd aangaan. Maar dat is nog helemaal niet zeker want Nomenziona is in alles staten door het falen van de andere heksen en Sulfuria is de enige om haar boosheid nog op te richten. De mysterieuze jongen die zichzelf Nils noemt is de held op het moment want hij heeft prinses Samah veilig thuis gebracht. Helaas zijn er twee mensen die hem niet vertrouwen doordat zijn ketting een pijnlijk vertrouwde vorm heeft en niet in de goede zin van het woord. Ze houden hem goed in de gaten. Ook is de prins zonder naam nog niet terecht, zal Nils…… Nou ja dat is op het moment nog maar de vraag. O verdorie hoe hard we ook hadden gehoopt dat Sulfuria niet de strijd aan hoefde te gaan het gaat toch gebeuren. Met haar walgelijke razende reuzenmotten valt ze aan, maar ze heeft niet het alleenrecht dit keer want de heks der heksen, de heks van AL het kwaad, Nomenziona, is ondertussen bezig met haar eigen plannetje. O jee o jee lees snel mee wat er allemaal gaat gebeuren.

Dit is het spannendste deel van de grauwe heksen tot nu toe. Dat komt natuurlijk mede door de inmenging van Nomenziona dus hou je hart maar vast wanneer je het laatste deel leest. Ook hier ontbreken de mooie tekeningen niet een het heksenboek in het midden laat je weer een kijkje nemen in de persoon Sulfuria. Het is zo fijn geschreven dat je door de boeken heen vliegt, en dat is mooi maar ook erg jammer want dan is het zo snel voorbij.

Uitgeverij: De wakkere muis
ISBN: 978-90-859-2307-7
Pagina’s: 288
Prijs: € 15,95

[bol_product_links block_id=”bol_568f78f05be6f_selected-products” products=”9200000040774482″ name=”De heks van geur en kleur – Thea Stilton” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.