Ik hou van jou voor altijd – Rachel Piercey en Freya Hartas

Gepubliceerd op


Beer beleeft met Papa Beer een heerlijke dag in het bos.
Beer zoekt de honderd hartjes die zijn vader voor hem heeft verstopt, terwijl papa Beer hem vertelt hoe bijzonder hij is. Lees en zoek mee met jouw allerliefste.

In dit boekje ga je met Beer en papa beer mee het bos in, op zoek naar wel honderd hartjes. Zoek en kijk je ogen uit in dit prachtige zoekboekje.

Een klein boekje met grote inhoud zullen we het maar noemen. Het boekje heeft een heel lief formaatje met op de cover een glanzend hartje waarin staat dat je 100 hartjes moet zoeken, en Beer en papa beer knuffelend geïllustreerd staand in een hartje met een mandje vol hartjes en een vogeltje dat wegvliegt met een hartje. Een HARTstikke lief boek om te zien. Elke keer dat je een bladzijde omslaat wordt je verrast door een pallet aan kleuren en activiteiten op de platen. Aan de rechterkant begint het versje dat eindigt met de vraag of je de twintig verstopte hartjes wilt gaan zoeken, er staan wel honderd hartjes in dit mooie lieve boekje dus genoeg zoek plezier. Wat ik je wel moet meegeven, bekijk als je de hartjes hebt gezocht(of ervoor) absoluut even goed de illustratie, het zijn zulke leuke, gezellige en lieve illustraties dat het echt zonde zou zijn als je dit zou missen doordat je je vooral hebt gefocust op het zoeken en dan meteen verder gaat. Er zit super veel detail en leuk weggewerkte dingetjes in de illustraties, bijvoorbeeld een boom met een heel lief gezicht en er zit ook echt een kleine verhaaltjes in de illustraties, als je ze maar wilt zien. Een prachtig cadeautje om te geven of te krijgen, voor jong en oud.

Rachel Piercey, de schrijfster,  studeerde Engelse literatuur in Oxford, waar ze de Newdigate Prize voor het beste Engelse gedicht won. Ze is dichter, redacteur én kinderboekenauteur. Met haar gedichten voor kinderen wil ze haar liefde voor taal en verhalen overdragen.

Freya Hartas, de illustratrice, studeerde cum laude af aan de illustratieopleiding van de universiteit van Falmouth. In datzelfde jaar won ze de Lemniscaat Illustratiewedstrijd. Al tijdens haar studie won ze de Roald Dahl Funny Prize voor haar illustratiewerk. Ze woont in Somerset, in Engeland.

Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047716150
Pagina’s: 14
Prijs:€ 9,99

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.