Ik lees samen met jou: hap hap – Geronimo Stilton

Gepubliceerd op

spel je mee?
kun jij het woord op de linkerpagina al spellen? mooi!
de zinnetjes op de rechterpagina kunnen voorgelezen worden, behalve natuurlijk de woordjes die jij net hebt gespeld, want die lees je nu zelf!

hap hap
geronimo houdt van lekker eten!
een broodje, een ijsje of een stukje taart, wil je dat hij iets voor jou bewaart?

Aan de hand van 13 versjes van 4 zinnen lang met als thema ‘eten’, wordt je kind gestimuleerd om te lezen. Daarnaast leert hij ook over buitenlands eten, zoals de pizza en sushi.
In Hap hap staan geen hoofdletters. De korte zinnetjes zijn op rijm en sluiten aan bij het woord dat je kind net op de linkerpagina heeft leren spellen. Het woord dat ze net hebben geleerd is rood in plaats van zwart, waardoor ze het sneller herkennen.

Boven elk nieuw woord staat een illustratie in een cirkel die het woord weergeeft. Sommige zijn erg grappig bedacht; zo leren ze het woordje ‘leeg’ te spellen en de afbeelding is een lege cirkel met een spin eronder.
Op de rechterpagina vind je het versje met ook weer een grappige illustratie die met eten te maken heeft. Zo zie je een ober een enorme margaritapizza boven zijn hoofd serveren, Geronimo die een zelfgebakken hartjeskoek aansnijd met zijn vriendin en Geronimo met stoom uit zijn oren door de pittige soep van Klem.

Na het lezen kan je samen met je kind in de keuken aan de slag gaan met een heerlijk recept voor Geronimo’s favoriete dubbele kaastosti.
Tot slot volgen er geheugensteuntjes van elk woord dat je kind net heeft geleerd.

Hap hap is AVI START en erg leuk en leerzaam om met je kind te lezen. Het is qua vormgeving en inhoud een leuke stimulans om de taal te leren. Vooral de grappige illustraties en natuurlijk de versjes zelf, weten een kind zeker te stimuleren.

Hap hap is voor kinderen van 4 – 6 jaar.

Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 978-90-8592-532-3
Pagina’s: 32
Prijs: €6,95

[bol_product_links block_id=”bol_5da455b3d0939_selected-products” products=”9200000114277758″ name=”hap hap – Geronimo Stilton” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.