Maggy Mulder en het geheim van de wizardbox – Rosalinda Weel

Gepubliceerd op

wizardbox

Maggy Mulder heeft een gewoon leven zoals vele andere naar school gaande kinderen uit haar buurt, totdat er op een dag speciale post uit Iqésia voor haar wordt bezorgd. Het is een pakket met daarin een Wizardbox, een mysterieuze tovenaarskist vol magische informatie en spullen. En nog belangrijker, een speciale brief met magische opdrachten van de Waterfall Wizard.

Vanaf de dag dat ze deze Wizardbox heeft geopend met de tovenaarskaars, maakt Maggy bijzondere avonturen mee en komt ze op plekken waarvan ze nooit had durven dromen. Sterker nog, in haar zoektocht naar de mysterieuze afzender, ontdekt ze dat ze zelf kan toveren!

Maggy Mulder en het geheim van de Wizardbox is een tovenaarshandboek. Maggy leert je het geheim van de Wizardbox te ontdekken en laat je zien dat de Wizardbox vol zit met magische ingrediënten die je alles leren over de toverkrachten in jezelf. Vul jouw eigen Wizardbox en reis mee met dit spannende interactieve boek voor kinderen èn volwassenen.

WAT KRIJG JE?
– Boek
– Wizardbox
– Dromenvanger
– Magische toverkaart
– Kompas
– Zakje met echte rozenkwarts edelsteen
– Geheim ingrediënt

Dit product is niet bedoeld/geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Als je onder de 14 jaar bent, doe dan de oefeningen uit het magische stappenplan altijd in overleg met je ouders. Let op: vorm, kleur en maat van de magische ingrediënten kunnen afwijken van foto’s op de website en andere publicaties

De Wizardbox wordt verkocht voor de leeftijd van nul tot twaalf jaar maar ook als volwassene is dit een reis die erg leuk is om te maken.
Deze box is een aanrader voor iedereen, om te leren voelen, proeven, ruiken, horen en zien met de magische vaardigheden die Maggy leert.
Doordat je bepaalde handelingen moet doen, je bewust moet worden van je houding en ademhaling en leert luisteren naar je gevoel is de wizardbox in mijn ogen gericht op yoga en mindfulnes, maar dan in een mooie box vol met avonturen en opdrachten om kinderen wegwijs te maken in deze wereld.
Het is ontzettend leuk om dingen bij elkaar te moeten zoeken en dat je op die manier leert nadenken over dingen die de mens als ‘gewoon’ ziet.
Een voorbeeld is dat je dingen in de natuur moet gaan zoeken en aan de natuur vráágt of je het mag meenemen, terwijl je het normaal gesproken gewoon maar pakt zonder er verder bij stil te staan.
Misschien klinkt alles wat ik vertel heel zweverig, maar dat is absoluut niet zo, het boek is op een speelse, leuke manier geschreven zonder dingen te moeten, niets moet en alles mag in de wereld van ‘Maggy mulder en het geheim van de wizardbox’.

Uitgeverij: Iqésia
Pagina’s: 160
ISBN: 9078777001
Prijs: € 24,95

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.