Papa – Héléne Delforge & Quentin Gréban

Gepubliceerd op


Als iemand me zegt, met een hoofdknik naar haar, ‘Nu heb je ze zitten voor twintig jaar,’ heb ik zin om te reageren met … ‘Zo kort maar?’ Een boek over en voor alle vaders op de wereld, en voor alle mensen die hen koesteren. In poëtische teksten van Hélène Delforge en illustraties vol sfeer van Quentin Gréban geeft dit prentenboek een warme inkijk in de rijke wereld van het vaderschap.

Een prachtig groot boek vol met ontroerend, aparte en liefdevolle verhalen voor, over en ‘door’ papa’s. De illustraties van Quentin Gréban zijn ontzettend mooi gemaakt en geven het verhaal leven mee. Er staan verhalen van allerlei soorten in, vol humor, ontroerend, pijnlijk en intiem, en in allemaal staan papa en kind centraal.
Dit boek is er ook voor de mama’s dat boek heet, vanzelfsprekend, ‘Mama’. Deze boeken zijn ontzettend waardevol en liefdevol, en om het cadeau te geven is echt een cadeautje op zich. Het zijn grote boeken, zowel in omvang als in inhoud. Verhalen over emotionele papa’s, gekke papa’s, lieve papa’s, verveelde papa’s maar vooral hele waardvolle papa’s. De teksten van Héléne zijn per verhaal ontzettend verschillend, het enige dat overeenkomt is dat het over een papa gaat of door een papa verteld word. De teksten worden aangevuld met de meest prachtige illustraties van Quentin, deze zijn heel zacht maar vol kracht neergezet en dat heeft Quentin echt prachtig gedaan.

Héléne Delforge en Quentin Gréban geven de wereld prachtige boeken over de mooiste periodes en momenten, mama’s, papa’s en verliefd zijn elk boek is zo mooi als zijn voorganger en elk boek verdient een plekje in jouw boekenkast.

Uitgeverij: Uitgeverij Clavis
ISBN: 9789044852448
Pagina’s: 72
Prijs:€ 24,95

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.