Schaduwloper – Christien Boomsma

Gepubliceerd op

Schaduwloper – Christien Boomsma

De vijftienjarige Luca is er helemaal klaar mee. Haar ouders zeuren over schoolprestaties, haar klasgenoten over make-up en de nieuwste apps. En haar vriendin Nina heeft alleen nog oog voor haar vriendje. Huiswerk, vriendjes, en make-up. Is dat werkelijk alles?
Maar dan vindt ze een verloren telefoon op het schoolplein. En als ze opneemt, smeekt een angstige stem om hulp.
Vanaf dat moment staat alles op zijn kop. Luca ontdekt dat duistere wezens uit Schaduw haar wereld bedreigen. Dat een vreemde, donkere jongen alles op het spel zet om die te beschermen. Maar hij kan het niet alleen…

Als Luca, een vijftien jarig meisje, een telefoon vindt op het schoolplein en deze afgaat neemt ze op. Hiermee beland Luca in een spannend avontuur. Er blijkt een andere wereld te bestaan, Schaduw. Hier leven duistere wezens die de wereld in het duister willen hullen. Luca moet proberen ze te stoppen en haar vriendin Nina vinden, die door de duistere wezens gevangen wordt gehouden.

Schaduwloper is een mooi fantasyboek om te lezen. Je moet wel goed opletten want de gebeurtenissen volgen elkaar snel op, Luca maakt een hoop mee. Maar dat zorgt er aan de andere kant ook voor dat helemaal mee wordt getrokken in het verhaal. Het verhaal is erg spannend en je kunt het boek maar moeilijk wegleggen want je wilt weten hoe het afloopt.

Uitgeverij: De vier windstreken
ISBN: 9789051163339
229 pagina’s
Prijs: € 14,95

 

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.