Basic Japans – Ivan Verhelle, met foto’s van Kris Vlegels

Gepubliceerd op

JAPAN_cover_195x240.indd
De Japanse keuken stap voor stap uitgelegd.
Bereid de lekkerste Japanse gerechten met de recepten van restaurant Tanuki.

De Japanse keuken is gezond, eenvoudig te bereiden en vooral erg lekker. Ivan Verhelle van het Japanse restaurant Tanuki en bekend van Njam!, bereidt stapsgewijs de heerlijkste sushi, sashimi, stoofpotjes, tempuragerechten, teppanyakischotels etc., zodat je thuis zelf aan de slag kunt!
De topfotografie van Kris Vlegels en de Japanse kalligrafie brengen meteen de oosterse sfeer in huis.

– De Japanse keuken eenvoudig uitgelegd door topchef Ivan Verhelle van restaurant Tanuki
– 50 overheerlijke recepten
– Met praktische fotografie en uitleg

Voor wie graag Japans wil leren koken, is dit kookboek ‘Basic Japans’ een aanrader.
Ivan Verhelle laat ons meekijken in de keuken van het succesvolle Japans restaurant Tanuki
in Brugge in België. Al meer dan vijfentwintig jaar een begrip.

Met uitgebreide beschrijvingen en mooie, duidelijke foto’s worden de recepten goed uitgelegd. Sushi, bouillons en soepen, noedels, tempura, teppanyaki gerechten en zelfs nagerechten zijn nu thuis te maken.
Meestal met eenvoudige, maar ook typisch Japanse ingrediënten zoals bijvoorbeeld bonitovlokken.
Deze gedroogde vis wordt gebruikt om dashi te maken, de basisbouillon voor vele gerechten.

Basic Japans is een heerlijk kookboek voor iedereen die van de Oosterse kookkunst houdt. Met dit boek gaat er een wereld voor je open aan kennis en geheimen van de Japanse keuken.
Zeker ook door de prachtige foto’s van de gerechten door Kris Vlegels is het boek een aanwinst voor alle hobbykoks.

Tanuki is een gerenommeerd Japans restaurant in hartje Brugge. Chef Ivan Verhelle en zijn tweede chef Akihisa Kawakami specialiseerden zich in de Japanse keuken en serveren huisgemaakte sashimi, sushi, tempura- en teppanyakigerechten.

Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401428163
Aantal pagina’s: 144
Prijs: €19,99

 

 

Geschreven door

Contact Info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.