Expeditie Verraad – Liza Sips

Gepubliceerd op

expeditie-verraad-liza-sips-rowena-bb

Pippa is ‘on top of the world’: acteerde ze eerder in een soapserie, nu is ze presentatrice bij dé tienerzender van Nederland. En dan heeft ze ook nog eens een relatie met Dylan Dekker, de populairste zanger van dit moment! Maar het geluk is van korte duur: Pippa verliest haar baan en Dylan heeft nauwelijks tijd voor haar, maar wel voor ene Stella. Wanneer Pippa gevraagd wordt voor de nieuwe realityserie ‘Expeditie Verraad’, grijpt ze haar kans. Tijdens de opnames komt ze oog in oog te staan met een jongen die ze nog niet vergeten is… en blijkt dat niets is wat het lijkt.

In Expeditie verraad gaat het verhaal van Pippa verder. Inmiddels is ze bijna 19 en van de soapserie overgestapt naar het presenteren bij een tienerzender. Haar leven is geweldig, ze heeft leuk werk en een stoer vriendje, de zanger Dylan Dekker. Maar dan komen er wolken voor Pippa’s zon. Pippa verliest haar baan en Dylan lijkt steeds vaker wel tijd voor Stella te hebben, maar niet voor haar. Dan komt er een aanbod om mee te doen aan Expeditie verraad, een realityserie ala Wie is de mol? Vol goede moed begint Pippa aan het avontuur, maar dan ziet ze een oude bekende tijdens de opnames. Wordt het leven voor Pippa dan toch weer leuk?

Expeditie verraad is het vervolg op Soapsop. Hoewel je de boeken prima los van elkaar kan lezen is het toch prettig dat ik eerder Soapsop al heb gelezen. Op die manier zat ik meteen in het verhaal en was direct duidelijk wie wie is. Het is fijn als je van tevoren weet hoe Pippa in het wereldje terecht is gekomen. Ook Expeditie verraad was weer heerlijk om te lezen. Het is leuk dat je leest hoe het verder gaat met Pippa na haar eerste avontuur. Ik hoop dan ook dat Liza weer een vervolg op Expeditie verraad zal gaan schrijven.

Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026140983
208 pagina’s
Prijs: € 13,99

[bol_product_links block_id=”bol_57d41ef7bea8d_selected-products” products=”9200000057028022,9200000057995286″ name=”Expeditie Verraad – Liza Sips” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.