Waarom ruikt een hond aan een kont? – Dr. Nick Crumpton

Gepubliceerd op

Heb je je wel eens afgevraagd waarom een hond aan een kont ruikt? Weet je waarom een hond gaat janken als hij een sirene hoort? Wil je Honds leren spreken?
Word ook een hondenexpert. Van dit boek vol vrolijke, verrassende en vermakelijke hondenfeiten ga je gewoon kwispelen!

Dit ontzettende leuke en supergrote boek is vermakelijk en leerzaam voor alle leeftijden. Samen met superleuke, grappige illustraties van Lily Snowden-Fine verteld Dr. Nick Crumpton allerlei feitjes over allerlei verschillende honden, welke ras-eigenschappen de rassen hebben, waarom ze bepaalde dingen doen en vooral hoe leuk honden zijn. Het is stiekem nu al mijn favoriete honden boek omdat het ras van mijn hond ook eindelijk eens benoemd wordt, de Bull terriër, ik vind dat zo tof dat ze hem eindelijk een keer niet zijn vergeten want ik kom hem eigenlijk nooit ergens tegen. Er staat zoveel in dit boek, van de grootste hond ter wereld tot de kleinste, van de meest harde werker tot de meest luie hond, het staat er allemaal in. Je krijgt feitjes uit vroeger tijden te lezen en feitjes over de tegenwoordige tijd, over de gezondheid en hoe honden ‘praten’ wat natuurlijk op de titel slaat, maar dat leer je dus wel in het boek. Helemaal achterin staat ook nog een woordenboek voor de verschillende woorden die in het boek voorkomen zodat als je een woord niet kent je het evengoed leert kennen door het even op te zoeken in die lijst. De cover is de titel maar dan getekend en binnenin de omslag vind je allemaal portretten van honden, zodat je lekker veel hondjes kunt kijken en kunt lachen om hoe ze getekend zijn, want de tekeningen zijn stuk voor stuk even leuk en vermakelijk. Een ontzettend leuk boek dus voor jong en oud.

Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047712008
Pagina’s: 48
Prijs: € 14,95

[bol_product_links block_id=”bol_5e7b2076938dd_selected-products” products=”9200000124001008″ name=”Waarom ruikt een hond aan een kont?” sub_id=”Dr. Nick Crumpton” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.