Bezeten Boekenbal! De winnaars

Gepubliceerd op

bezeten-boekenbal-2016-logo

Bezeten Boeken sloot 2016 spetterend af! De laatste dag van het jaar was het Bezeten Boekenbal en gaven we de hele dag door boeken weg. Heb je ook meegedaan? Kijk snel of je een mooi boek hebt gewonnen!

Wat was het een spetterende dag, het Bezeten Boekenbal op 31 december vorig jaar. En wat hebben we een hoop reacties mogen ontvangen. Maar nu de winnaars. Heb je ook meegedaan? Kijk snel of jij binnenkort lekker kan gaan lezen.

1-bezeten-boekenbal-win-welke-kleur-heeft-een-zoen-van-rocio-bonilla-2
Welke kleur heeft een zoen – Rocio Bonilla

Niets leuker dan schilderen. Maar hoe teken je een zoen?
Rood? Nee, dat is de kleur van boosheid!
Groen? Nee, broccoli is groen!
Zwart? Nee, monsters zijn zwart!
Bruin? Toch niet zoals …
Maar welke kleur heeft een zoen dan wel?
Een grappig en ondeugend boek
over schilderen, kleuren … en zoenen!
Voor kunstenaars en kussers vanaf 4 jaar.

Gefeliciteerd Vivian van Brederode, Welke kleur heeft een zoen komt zo snel mogelijk jouw kant op!

2-bezeten-boekenbal-win-het-bloedverbond-van-iris-fontijn-2
Het bloedverbond – Iris Fontijn
Wat doe je als de tijd plotseling je grootste vijand wordt?
Zou jij je staande kunnen houden in een tijd zonder mobieltjes of internet? Waar heel andere wetten gelden en zelfs iets als dagelijks eten niet gegarandeerd is?
Elise en haar tweelingbroer Tim vinden een gewonde man die beweert net terug te zijn uit het verleden. Hij vertelt hoe hij door de tijd gereisd is en enthousiast haalt de tweeling hun vrienden Merel en Jim over om gezamenlijk ook een poging te wagen. Het lijkt een onschuldig avontuur, zo aan het begin van hun schoolvakantie, maar vooral Merel zit het helemaal niet lekker…
In Het bloedverbond, het spannende eerste deel in de trilogie Het wormgat van Iris Fontijn, belanden vier jongeren in een werkelijkheid die de hedendaagse mens ontgaat.

Gefeliciteerd Sylvia Helmer, Het bloedverbond komt zo snel mogelijk jouw kant op!

3-bezeten-boekenbal-win-door-van-carolien-hermans-2
Door – Carolien Hermans

Door piekert al weken over de aankomende Cito-toets. Moet ze hem verpesten, zodat ze volgend jaar naar dezelfde school kan als haar beste vriendin Edith? Of moet ze juist heel erg haar best doen? Haar ouders zijn haar gezeur zat, en sturen haar een weekendje naar haar opa in het bejaardentehuis. Daar worden Door, haar broer Walt en haar beste vriendin Edith geconfronteerd met een onbegrijpelijke Latijnse spreuk, grappige oudjes, een geit aan de sterrenhemel en andere mysterieuze dingen … Zal Door na haar avontuur in het bejaardentehuis een juiste keuze kunnen maken? Een hilarisch en doldwaas boek over vriendschap door dik en dun. Voor lezers vanaf 10 jaar.

Gefeliciteerd Marlies van der Schoor, Door komt zo snel mogelijk jouw kant op!

4-bezeten-boekenbal-win-niemandsland-van-david-baldacci-2
Niemandsland – David Baldacci

Dertig jaar geleden raakte John Pullers moeder vermist. Ondanks een uitgebreide zoektocht en intensief onderzoek, werd er nooit meer een spoor van haar gevonden. Maar dat was toen…
Boze tongen beweren dat Pullers vader, die dementerende is en in een veteranenhospitaal ligt, destijds zijn vrouw heeft vermoord. Puller krijgt van zijn bevelhebbers te horen dat hij zich niet met deze zaak mag bemoeien als hij niet voor de krijgsraad wil komen, maar hij weet dat hij niet zomaar niets kan doen. Wanneer inlichtingenofficier Veronica Knox zich dan ook nog met de zaak bemoeit, begrijpt Puller dat er veel meer aan de hand is dan hij aanvankelijk had gedacht. Hij zal tot het uiterste moeten gaan om de waarheid achter zijn moeders verdwijning.

Gefeliciteerd Patrick Verheijen, Niemandsland komt zo snel mogelijk jouw kant op!

5-bezeten-boekenbal-win-noortje-in-haar-keukentje-van-annemarie-van-der-heijden-2
Noortje in haar keukentje – Annemarie van der Heijden
Noortje speelt in haar keukentje.
Ze draagt een schortje en is druk in de weer met haar pannetjes.
Ze gaat eten maken voor haar poppen!
In de tuin plukt Noortje verse aardbeitjes,
en in haar groentetuin groeien lekkere wortels en tomaatjes.
Die kan Noortje gebruiken om mee te koken in haar keukentje!
Een vertederend en vrolijk verhaal over een meisje en haar pop, die samen in het keukentje spelen. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Gefeliciteerd Bep Heutink, Noortje in haar keukentje komt zo snel mogelijk jouw kant op!

6-bezeten-boekenbal-win-xuno-van-maite-donker-2
Xuno – Maite Donker
Xuno en Eleanor zijn al vijf jaar wanhopig op zoek naar hun clan. In Mag Mell, de hoofdstad van het continent, gloort er eindelijk hoop. In ruil voor informatie stuurt de abt van de tempel van Mardimor hen naar de Steeg, het slechtste en ruigste deel van de stad, om daar een boodschap af te leveren. Maar wat is nu zijn werkelijke bedoeling? En wat doet de Gouden Elite in de Steeg? Wie is er te vertrouwen en wie niet?
In dit intrigerende fantasyverhaal laat Maite Donker je kennismaken met de sha Xuno en haar beschermelinge Eleanor. Om hun clan te vinden, moeten zij meer opofferen dan hun lief is…

Gefeliciteerd Nataschja de Visser, Xuno komt zo snel mogelijk jouw kant op!

7-bezeten-boekenbal-win-rood-als-bloed-van-salla-simukka-2
Rood als bloed – Salla Simukka
Het eerste deel van ‘de sneeuwwitje-trilogie’. Ontmoet Lumikki Andersson, een zeventienjarige studente die toevallig een witwasoperatie op haar middelbare school ontdekt. Vanaf dat moment volgt de ene onverwachte gebeurtenis op de andere, totdat ze vier dagen later terechtkomt op een gigantisch feest in een mysterieus herenhuis. En dat alles tijdens de koudste winter in decennia, terwijl niets zo rood kleurt op witte sneeuw als bloed.

 

Gefeliciteerd R. Houtenbos, Rood als bloed komt zo snel mogelijk jouw kant op!

8-bezeten-boekenbal-win-wie-is-nou-normaal-van-lisa-williamson-2
Wie is nou normaal? – Lisa Williamson

David weet al zijn hele leven dat hij een meisje wil worden. Maar alleen zijn twee beste vrienden delen zijn geheim – zelfs zijn ouders hebben geen idee. Leo komt van een andere school. Er is daar iets gebeurd waar hij niet over wil praten. Maar als Leo het op een dag voor David opneemt en een jongen tegen de grond slaat, ontwikkelt zich een bijzondere vriendschap tussen de twee jongens, die ieder een groot geheim met zich meedragen. Een hartveroverend verhaal van een jongen die een meisje wil zijn. trefwoord: transgender.

 

Gefeliciteerd Nel Crea, het gesigneerde exemplaar van Wie is nou normaal komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Als laatste nog een hele grote dankjewel aan alle uitgevers die het Bezeten Boekenbal mogelijk hebben gemaakt. Dankzij hun gulle bijdragen konden wij 2016 spetterende afsluiten!
Dankjewel allemaal, en natuurlijk graag tot een volgende keer!

 

Geschreven door

Contact Info

One thought on “Bezeten Boekenbal! De winnaars

    Sylvia said:
    14 februari 2017 at 13:25

    Leuk dat ik een van de winnaars ben! Vraagje, kan het kloppen dat ik het boek nog niet heb ontvangen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.