Winactie! Winnaars gesigneerd exemplaar van Demensie – Dianca Schussler

Gepubliceerd op

Als de vader van Dianca Schussler begint de dementeren begint voor Dianca de zoektocht naar wat dementie inhoudt, in de breedste zin van het woord. Want hoe ga je om met een dementerende vader, een moeder die het steeds moeilijker met alles krijg en de zorgen om de zorg? Demensie is naast het verhaal van Dianca en haar vader ook een boek vol tips en handvaten. Bezeten Boeken mocht twee gesigneerde exemplaren van dit bijzondere boek weggeven. Heb je ook mee gedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

‘Een boek met praktische tips, die ik eerder had willen weten’

Dementie is een ziekte die tot veel verwarring en onzekerheid leidt. Hoe vertel je je vader dat hij op zijn 75ste niet meer naar zijn werk hoeft, omdat hij al tien jaar met pensioen is? Of dat hij zijn rijbewijs moet inleveren, omdat hij een gevaar op de weg is geworden?

Dianca Schüssler leert steeds beter ‘de waarheid ontwijken’ en krijgt er een gelukkigere vader voor terug. In dit ontroerende boek vertelt ze over haar fouten en wat ze geleerd heeft. Ze schrijft over de breinkamers, een toevallige ontdekking die ook anderen helpt om een mooi gesprek met een dementerende te voeren. Dit boek is ook een ode aan de zorgkanjers, die soms de strenge regels negeren om de zorg menselijker te maken.

Bezeten Boeken mocht twee gesigneerde exemplaren van dit bijzondere boek weggeven.
Gefeliciteerd Suus uit Utrecht en Mevr. Jo van Geloven, jullie gesigneerd exemplaar van Demensie mot zo snel mogelijk jullie kant op!

Niet gewonnen, maar toch dit mooie boek lezen? Bestel ‘m snel via onderstaande link:

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.