De Drakenark – Curatoria Draconis met Illustraties van Tomislav Tomic

Gepubliceerd op


Sluit je aan bij het drakenbeschermers-team en maak kennis met de magnifieke draken aan boord van De Drakenark. Deze reis leidt je naar alle continenten, op zoek naar deze geheimzinnige wezens. Je leert alles over hun leefomgeving, de specifieke kenmerken van elke drakensoort, en hoe de draken het best beschermd worden. Het grote formaat en de geweldige cover met folie (kijk uit naar een mooie verrassing op het einde van het boek!) zorgen ervoor dat dit het ideale naslagwerk is voor drakenliefhebbers. Word jij ook drakenexpert?

Dit boek is gigantisch, en dat moet ook wel om al die gigantische draken in tentoon te kunnen stellen en álles te vertellen dat je moet weten wanneer je een draken beschermer wilt worden.

 Er staan ook serieuze boodschappen in dit fantastische boek waarvoor ze je aandacht vragen, zoals het milieu, onder andere over het klimaat (de opwarming van de aarde) en plastic afval, en dat maakt een boek als dit heel echt, omdat we allemaal weten dat dit zeer belangrijke onderwerpen zijn in onze wereld. De illustraties zijn werkelijk fantastisch, majestueus bijna, net als de draken waar je over leest en die je mag bekijken. Maar vergis je niet met dit boek, als je op zoek bent naar hoe je een draak kunt temmen en houden in huis, kom je bedrogen uit, in dit boek leer je namelijk vooral over het respect dat je moet hebben en de kennis die je moet hebben als drakenbeschermer zijnde. De weetjes en feitjes in dit boek over al die bijzondere draken, leren je alles over deze prachtige wezens, en de huidige drakenbeschermers vragen je ook om in alle stilte mee te zoeken naar ‘swerelds zeldzaamste draak, de Chinese hemelse draak, die tot nu toe aan niemand is verschenen.  Gelukkig krijg je in dit boek de hulp van de draken op de Drakenark zelf om de hemelse draak te vinden, want anders zou het je echt nooit lukken, maar…. ook nu is het de vraag of het gaat lukken. Ook ontbreekt het dit boek niet aan humor. De cover is echt ontzettend mooi, ik blijf ernaar kijken, af en toe doe ik expres even mijn boek dicht om alleen maar even te kijken en te genieten, en dat zegt heel wat over hoe het eruit ziet. Op de cover staat namelijk een Wyvern, en niet zomaar één, maar één met gouden schubben en details, ook in de titel zit goud verweven, en het maakt echt dat je dit boek blijft bekijken. Van binnen en buiten.

Uitgeverij: Baeckens books
ISBN: 9789059249295
Pagina’s: 75
Prijs:€ 24,99

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.