Soapsop – Liza Sips

Gepubliceerd op

Soapsop – Liza Sips

Wanneer de 16-jarige Pippa Roodenburg auditie mag doen voor de populaire soap Liefde en Verraad kan ze haar geluk niet op. Al tijdens de casting slaat de vonk over tussen haar en Mees Swart, de hunk van de serie. Maar Blaire, de gehaaide dochter van de zenderbaas, eist Mees voor zichzelf op. Als Pippa de rol krijgt, werkt Blaire haar in alles tegen. Tot overmaat van ramp moeten de meiden tegenover de media doen alsof ze goede vriendinnen zijn.
Pippa’s ster stijgt razendsnel en voor haar vrienden heeft ze amper nog tijd. Wint Pippa de strijd om Mees of zal de zeepbel barsten?

Soapsop is het eerste boek van soapactrice Liza Sips. In het verhaal wordt Pippa beroemd als ze mee mag spelen in de soap Liefde en Verraad. Van het begin af aan is Pippa verliefd op Mees, maar haar tegenspeelster Blaire vind Mees ook heel erg leuk. Eigenlijk hebben Pippa en Blaire een verschrikkelijke hekel aan elkaar, maar dat mogen ze niet laten merken. Ondertussen wordt Pippa steeds bekender door de soap, komt ze in een heel andere wereld terecht en heeft nog maar weinig tijd voor de mensen uit haar oude leventje. Ook het eindexamen op school wordt een stuk ingewikkelder naast haar leven als soapster. Soapsop is een geweldig leuk boek om te lezen.

Uitgever: De Fontein
ISBN: 9789026137198
Pagina’s: 237
Prijs: € 13.99

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.